Monday, February 21, 2011
Најновите штикли што излегоа пред неколку дена.Пробајте  ги.....
Само за вас
Штиклите кои ви ги покажуваме ние не е можно да се најдат во Македонија.Но и не се евтини.Овие штикли се од Американски и Кандски брендови

Штикли


Нови модели на штикли:


Штикли-вакви ги има во сите бои,а најчесто се носат црните и сивите како што се овие на сликава.Многу се удобни за носење на нога.